Ondernemersstraat 21
8271 RS IJsselmuiden
T. 038-7920013
E. info@aabouw.nl

Bouw calculatie

Als u gaat verbouwen is een bouw calculatie van groot belang. AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs maakt al sinds 1999 bouw calculaties en is dus zeer ervaren. We helpen u graag bij het in kaart brengen van de bouwkosten.

Het belang van een goede bouw calculatie

We begrijpen dat u veel ideeën heeft over de verbouwing van uw woning, bedrijfspand of overheidsinstelling. AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs is enorm gepassioneerd als het gaat om bouwprojecten en wil zoveel mogelijk ideeën tot stand brengen. Ondanks dat blijven we wel reëel.

Een bouw calculatie laat zien wat allemaal haalbaar is binnen uw budget. We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek waar we uw wensen in kaart brengen. Dit wordt vertaald in een ontwerp en een PvE, oftewel een programma van eisen. Beide onderdelen kunen duidelijk aantonen welke wensen wel en niet gerealiseerd kunnen worden. Met een goede bouw calculatie weet u precies wat mogelijk is en wat u kunt verwachten.

Deskundige bouw calculatie laten maken

Niet iedereen kan een correcte bouw calculatie opmaken. Het is een complexe klus en het is belangrijk dat zelf het kleinste onderdeel in de calculatie wordt meegenomen. Alleen op deze manier kunnen de bouwkosten volledig in kaart worden gebracht. Met vijftien jaar in het vak is  Aabouw Accommodatie- en bouwadviseurs een betrouwbare en deskundige partner om een bouwrekenwerk.  

Wilt u een bouw calculatie laten opmaken door AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs? U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor om informatie en/of een offerte op te vragen.