Ondernemersstraat 21
8271 RS IJsselmuiden
T. 038-7920013
E. info@aabouw.nl

Wij zijn de olie voor een gesmeerd bouwproces

Wat maakt een bouwproject succesvol? Welke risico’s liggen op de loer? Op deze vragen en meer hebben wij een antwoord. Wij zijn AABouw BV, de olie tussen de in elkaar lopende tandwielen van uw bouwproces. De olie die uw project gesmeerd laat verlopen.

Wij ontzorgen u

Bouwvertragingen en budgetoverschrijding… Twee grote risico’s die terugkeren bij ieder bouwproces. Vaak genoeg gebeurt het dat een manager van een bedrijf de coördinatie van een bouwproject op zich neemt. Dat doet-ie dan naast zijn huidige taken, terwijl hij eigenlijk weinig ervaring heeft met bouw- en onderhoudswerkzaamheden.

Wij zeggen daarom: besteed de coördinatie uit of laat u begeleiden. Daardoor kunt u zich volledig richten op de core business van uw bedrijf en doen wij waar we goed in zijn namelijk: u ontzorgen en de bouw- en onderhoudswerkzaamheden tot een goed einde brengen.

Wij stellen een team samen van betrouwbare bouwpartners

Bij ieder bouwproces werken meerdere specialisten uit de bouw samen. Maar hoe vindt u deze bedrijven? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken als u kiest voor AABouw BV. Wij hebben sinds 2001 een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare en specialistische bouwpartners uit het hele land. Voor uw project stellen wij het meest geschikte team van experts samen.

U kunt natuurlijk ook uw eigen relaties betrekken bij de selectie.

Wij communiceren open, eerlijk en duidelijk

Een bouwproces is in veel gevallen een ingrijpende gebeurtenis. Vertrouwen is daarbij een belangrijk gegeven. Daarom zijn wij open, eerlijk en duidelijk in onze communicatie.