Ondernemersstraat 21
8271 RS IJsselmuiden
T. 038-7920013
E. info@aabouw.nl

Bouw rekenwerk en tekenwerk

Een goede voorbereiding is ontzettend belangrijk als u gaat verbouwen. Bouw rekenwerk en tekenwerk spelen hier in een grote rol. U bent bij AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs aan het juiste adres voor een deskundige uitvoering van bouw tekenenwerk.

Bouw rekenwerk

Voordat u begint aan een verbouwing moet er worden gekeken of de wensen en ideeën haalbaar zijn. Dit doet u door het een ontwerp te maken en rekenwerk uit te voeren.AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs is uw partner in bouw rekenwerk. Als bedrijf met passie voor bouwen, willen we uw wensen voor zover mogelijk realiseren. Wij denken altijd in oplossingen, maar we zijn wel reëel. Het moet uiteraard binnen het budget blijven, anders starten we met een project dat we niet kunnen afmaken. Om teleurstelling te voorkomen is correct rekenwerk van groot belang.

Bouw tekenwerk

Ook bouw tekenwerk is erg belangrijk. Ten eerste omdat de gemeente bouwtekeningen nodig heeft om de verbouwing goed te keuren. Daarnaast vormt bouw tekenwerk de basis van het bouwproject. Het geeft op gedetailleerde wijze weer hoe het pand of de woning er uit komt te zien en hoe er precies gebouwd moet worden. Bouw tekenwerk is in die zin een soort van plan van aanpak.

Bouw tekenwerk is dus van groot belang en moet goed worden uitgevoerd. AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs voert al 15 jaar tekenwerk uit voor klanten en is dus een betrouwbare partner in deze. We kunnen u voorzien van ontwerptekeningen, bestektekeningen, werktekeningen, detailtekeningen, constructietekeningen en installatietekeningen