Ondernemersstraat 21
8271 RS IJsselmuiden
T. 038-7920013
E. info@aabouw.nl

Bouwbegeleiding

Voor bouwbegeleiding bent u bij AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs aan het juiste adres. Wat wij voor u kunnen betekenen? Bouwbegeleiding van A tot Z!

We ontzorgen met bouwbegeleiding

Het is begrijpelijk dat u tijdens de verbouwing het overzicht enigszins verliest. Er zijn altijd onvoorziene zaken die snel moeten worden geregeld om verder te gaan met het bouwproject. Een externe partij voor bouwbegeleiding is zeker geen overbodige luxe. AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs is met 15 jaar ervaring specialist in bouwprojecten en kan deze van A tot Z organiseren. Ontzorgen is dan ook het uitgangspunt van bouwbegeleiding.

AABouw BV biedt bouwbegeleiding van begin tot eind

Wanneer u AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs inschakelt voor bouwbegeleiding kunt u gedurende het project op ons rekenen. Een projectmanager staat voor u klaar en draagt zorg binnen alle fases van het project, van de ontwerpfase tot de nazorgfase.

Laten we voorop stellen dat alle keuzes bij u liggen. Wij adviseren en ondersteunen u, maar u heeft de regie. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren over het ontwerp, over de aanbesteding, over uw budget en de planning. Naast het geven van advies houdt de projectmanager toezicht op het bouwproject. Hij inspecteert en beoordeelt het werk op de bouwplaats, wat eventuele verborgen verbreken voorkomt. Niet geheel onbelangrijk! Als technische specialist weet hij precies waar hij op moet letten.

Bij de bouwbegeleiding staan vier doelen centraal: Het opleveren van het project binnen de tijd, binnen het budget, volgens de juiste procedures en geheel naar wens van de klant. U kunt op ons rekenen!