Ondernemersstraat 21
8271 RS IJsselmuiden
T. 038-7920013
E. info@aabouw.nl

Bouwkundig advies

Heeft u bouwkundig advies nodig? AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs in Kampen is uw partner in deze! Wij brengen al 15 jaar bouwkundig advies uit aan onder andere particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Een bouwproject is een ingrijpend en spannend iets. Werken met een betrouwbare partner is van groot belang. Daarom kiezen wij ervoor om op een open en eerlijke manier met onze klanten te communiceren. Naast eerlijke communicatie zijn kennis en ervaring de sleutels tot onze successen.

AABouw BV voor een volledig bouwkundig advies

AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs kan u helpen op het gebied van advisering, coördinatie en ondersteuning bij:

  • bouw (begeleiding en bouwvergunningsaanvraag (WABO))
  • bouwkundig reken- en/of tekenwerk
  • onderhoud (meerjaren onderhoudsplanning NEN 2767)
  • facility management
  • kostenbeheer
  • uitvoering

We bepalen uiteraard samen met u wat u nodig heeft en wat de beste oplossing is voor uw woning of pand.

Bouwkundig advies van experts

AABouw BV geeft sinds 1999 bouwkundig advies en heeft in de loop der jaren een groot netwerk van specialistische bouwpartners opgebouwd. Zo kunnen we voor elk project een geschikt team van experts opstellen. Heeft u zelf relaties die u bij het project wil betrekken? Hier staan we absoluut voor open!

Een verbouwing brengt veel stress met zich mee. Er zijn altijd onvoorziene zaken en onvoorziene kosten. Bij de meeste verbouwingen regelt de manager van het bouwbedrijf de coördinatie van het project naast zijn eigen werkzaamheden. Om het overzicht continu voor u te bewaren is het aan te raden een bouw adviseur in te schakelen. AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs ontzorgd en brengt ieder bouwproject tot een goed einde. Op Aabouw kunt u bouwen!