Ondernemersstraat 21
8271 RS IJsselmuiden
T. 038-7920013
E. info@aabouw.nl

Bouwkundig ontwerp

Een bouwproject begint met een bouwkundig ontwerp, gemaakt door specialisten. Deze specialisten vindt u in AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs. Een bouwkundig ontwerp is niet alleen belangrijk voor de bouw, het is een vereiste voor de gemeente. Zonder bouwontwerp kunt u niet van start gaan met het bouwproject. Het ontwerp is tevens handig bij het opvragen van offertes bij bouwpartijen. Als zij precies weten wat de bedoeling is, kunnen zij een correcte prijsopgave maken.

Het bouwkundig ontwerp is de rode draad in het project

Niet alleen voor de start van het project is een bouwkundig ontwerp onmisbaar, ook tijdens het bouwproject. Het ontwerp geeft precies weer hoe het pand of woning eruit komt te zien. Het wordt tot in de puntjes uitgewerkt, zodat iedereen weet wat er moet gebeuren. Zo dient het bouwkundig ontwerp als de rode draad in de verbouwing.

Laat uw bouwkundig ontwerp uitwerken door AABouw BV

Een goed bouwkundig ontwerp is onmisbaar voor het welslagen van uw bouwproject. Het is dan ook zeker aan te raden hier een deskundige partij voor in te schakelen. AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs is u uiteraard graag tot dienst in deze. Wij hebben 15 jaar ervaring met bouwkundige ontwerpen en weten precies waar de tekeningen aan moeten voldoen.

Wilt u een bouwkundig ontwerp laten maken door  AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs? Wij leveren altijd kwaliteit voor een heldere en eerlijke prijs. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kampen om te kijken wat we voor uw bouwproject kunnen betekenen.