Ondernemersstraat 21
8271 RS IJsselmuiden
T. 038-7920013
E. info@aabouw.nl

Bouwkundig rapport

Bent u op zoek naar een specialist die een bouwkundig rapport voor u kan opstellen? AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs is uw partner in deze. Wij zitten sinds 1999 in het vak en weten waar een betrouwbaar bouwkundig rapport aan moet voldoen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Het nut van een bouwkundig rapport

Een bouwkundig rapport geeft inzicht in de technische staat en onderhoudsstaat van een woning of pand. Het geeft weer wat de bijkomende kosten zijn voor noodzakelijk onderhoud, het te verwachten onderhoud op lange termijn (1-5 jaar) en mogelijke verbeteringen. Deze heldere kostenraming laat u zien waar de onderhoudskosten in zitten en wat u kunt verwachten. Deze gegevens zijn van groot belang als u bijvoorbeeld een huis of pand gaat kopen. Het bouwkundig rapport geeft u een extra poot om op te staan in de onderhandelingen. Ook als verkopende partij is dit document zeer nuttig. Zo kunt u wellicht enig onderhoud verrichten, zodat u geen percentage verliest in de onderhandelingen.

Altijd een helder en betrouwbaar bouwkundig rapport

Een bouwkundig rapport wordt opgesteld voor een ervaren bouwkundige. AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs is zeer ervaren en zorgt ervoor dat het niet alleen betrouwbaar, maar ook begrijpelijk en helder is. We willen dat u het document volledig begrijpt, zodat u weet waar u aan toe bent.  

Een bouwkundig rapport is een statusopname. Het is tenslotte een inschatting van de toekomstige staat van het ontroerend goed. Met een bouwkundige keuring is uw rapport volledige up-to-date. Deze bouwkundige keuring kan  Aabouw Accommodatie- en bouwadviseurs uiteraard ook voor u uitvoeren.