Ondernemersstraat 21
8271 RS IJsselmuiden
T. 038-7920013
E. info@aabouw.nl

Bouwkundig tekenbureau

Bouwkundige tekeningen vormen de basis voor uw bouwproject, of het nu gaat om aanbouw, een complete woning of een bedrijfscomplex. Ieder bouwproject begint met een bouwtekening. Letterlijk, want dit is een vereiste voor de gemeente om van start te mogen gaan met de verbouwing. Daarnaast is het handig bij het aanvragen van offertes bij bouwpartijen. Zij kunnen aan de hand van de bouwtekeningen een meer gedetailleerde prijsopgave maken, omdat ze precies zien wat de bedoeling is. Het inschakelen van een bouwkundig tekenbureau is dan ook zeker aan te raden.

Bouwkundig tekenbureau voor onmisbare bouwtekeningen

Niet alleen bij de start van het project, maar ook tijdens het bouwproject zijn bouwtekeningen, of beter gezegd werktekeningen, onmisbaar. Deze tekeningen geven zeer gedetailleerd weer hoe het gebouw eruit komt te zien en hoe er gebouwd moet worden. Deze bouwtekeningen vormen de rode draad in het bouwproject en worden getekend door een bouwkundig tekenbureau.   

Laat al uw bouwtekeningen uitwerken door bouwkundig tekenbureau AABouw BV

Bouwtekeningen zijn dus van groot belang. Het is een zeer specialistische klus, niet iedereen kan goede gedetailleerde bouwtekeningen maken. AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs werkt met een ervaren en professioneel team van bouwkundige tekenaars. Met vijftien jaar ervaring in het vak is Aabouw hét bouwkundig tekenbureau in Kampen. Wij kunnen u voorzien van ontwerptekeningen, bestektekeningen, werktekeningen, detailtekeningen, constructietekeningen en installatietekeningen.

Wilt u weten wat  AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs voor u kan betekenen als bouwkundig tekenbureau? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kampen. Wij maken graag een duidelijke offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook in offreren zijn we open en eerlijk.