Ondernemersstraat 21
8271 RS IJsselmuiden
T. 038-7920013
E. info@aabouw.nl

Bouwkundig tekenwerk

Bij een verbouwing is bouwkundig tekenwerk van groot belang. Om wat voor bouwproject het ook gaat, het project begint altijd met bouwtekeningen. De gemeente heeft deze namelijk nodig om akkoord te geven voor de verbouwing. Bouwtekeningen zijn tevens handig bij het aanvragen van offertes. Bouwpartijen kunnen tenslotte een duidelijkere prijsopgave maken als zij precies weten wat de bedoeling is.

Bouwkundig tekenwerk is onmisbaar

Zowel voorafgaand als tijdens de verbouwing geeft bouwkundig tekenwerk weer wat er moet gebeuren. Bouwtekening zijn zeer gedetailleerd. Ze geven niet alleen weer hoe het gebouw er uit gaat zien, maar ook hoe er gebouwd moet worden. Bouwtekeningen dienen als een bouwkundig plan van aanpak. Bouwkundig tekenwerk is dan ook zeker onmisbaar in een bouwproject.

Aabouw is uw partner is bouwkundig tekenwerk

Dat bouwkundig tekenwerk van groot belang is mag duidelijk zijn. Het is dan ook verstandig om hier een deskundige partij voor in te huren, omdat het een specialistische klus is. Met 15 jaar ervaring is AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs uw partner is deze. Wij maken ontwerptekeningen, bestektekeningen, werktekeningen, detailtekeningen, constructietekeningen en installatietekeningen. Alles wat u nodig heeft.

Voor bouwkundig tekenwerk bent u bij AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs aan het juiste adres. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op. Onze offertes zijn altijd duidelijk en helder, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wilt u alleen informatie opvragen? Ook dan kunt u contact opnemen met ons kantoor in Kampen.