Ondernemersstraat 21
8271 RS IJsselmuiden
T. 038-7920013
E. info@aabouw.nl

Bouwkundige calculatie

Moet u een bouwkundige calculatie laten maken voor uw bouwproject? AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs is met 15 jaar ervaring deskundig en ervaren in bouw rekenwerk. Wij zijn u graag tot dienst!

Het belang van een bouwkundige calculatie

Elke verbouwing ontstaat vaak vanuit een wens en ideeën over hoe uw woning of bedrijfspand er ook uit zou kunnen zien. Als bedrijf met passie voor bouwen, willen we zoveel mogelijk wensen realiseren. We denken altijd met u mee, maar blijven reëel. Want de hamvraag bij de start van een bouwproject is altijd: “Is het haalbaar?”.

Aabouw Accommodatie- en bouwadviseurs vertaalt uw wensen en ideeën in een duidelijk ontwerp en programma van eisen, een zogenaamd PvE. Deze vormen de basis voor de bouwkundige calculatie die aangeeft wat wel en wat niet kan. Een bouwkundige calculatie is dus van groot belang, of het nu gaat om aanbouw, de bouw van een complete woning of een bedrijfscomplex.

Deskundig in het maken van een bouwkundige calculatie

Een bouwkundige calculatie is een raming van de bouwkosten en is erg complex. Alle onderdelen moeten tot in details worden uitgewerkt. Alleen op die manier weet u precies waar u aan toe bent. AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs heeft de expertise in huis om een bouwkundige calculatie tot in de puntjes uit te werken voor u.

Wilt u AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs inschakelen voor het maken van uw bouwkundige calculatie? Wij maken graag een offerte voor u op. Deze vraagt u vrijblijvend aan bij onze medewerkers in Kampen.