Ondernemersstraat 21
8271 RS IJsselmuiden
T. 038-7920013
E. info@aabouw.nl

Bouwkundige keuring

Voor een complete en correcte bouwkundige keuring gaat u naar AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs. Als specialist in het bouwvak zijn wij ervaren in het uitvoeren van bouwkundige keuringen die ervoor zorgen dat u precies weet wat de status van uw woning is.

Een bouwkundige keuring is van groot belang

Een bouwkundige keuring is van groot belang als u een woning gaat kopen of verkopen. Een bouwkundige keuring geeft weer wat de technische staat en de onderhoudsstaat van het pand is. Met deze informatie maken we een inschatting van het te plegen onderhoud de komende vijf jaar en de bijbehorende kosten. Zo weet u wat u kunt verwachten en wat voor spaarpotje u moet opbouwen.

Al deze gegevens worden vastgelegd in het bouwkundig rapport. Dit rapport is van groot belang bij de onderhandelingen over het pand of de woning. Met dit rapport staat u sterker als kopende partij. Zo kun je duidelijk aantonen dat er veel moet gebeuren aan de woning en dat de vraagprijs daarom niet reëel is. Maar ook als verkopende partij kan een bouwkundig rapport interessant zijn. Omdat u precies weet wat er moet gebeuren, kunt u ook al vast onderhoud plegen zodat u niet veel verliest op de vraagprijs.

AABouw BV is uw partner als het gaat om een bouwkundige keuring

Met 15 jaar in het bouwvak weet AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs waar een betrouwbare bouwkundige keuring aan moet voldoen. Wij zorgen er altijd voor dat de keuring wordt verwerkt tot een helder bouwkundig rapport dat u volledig begrijpt.

Een bouwkundig keuring is een statusopname. Het is een inschatting van het staat van het pand of de woning, en dit kan natuurlijk anders uitpakken. AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs kan met een tussentijdse keuring kijken of het bouwkundig rapport nog up-to-date is.