Ondernemersstraat 21
8271 RS IJsselmuiden
T. 038-7920013
E. info@aabouw.nl

Haalbaarheidsplannen

Een bouwproject begint met het opstellen van haalbaarheidsplannen. U wilt tenslotte niet beginnen met een project dat u niet af kunt maken. AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs is specialist in het opstellen van haalbaarheidsplannen. Wij brengen alle aspecten aan het licht en denken met u mee over eventuele oplossingen.

Het belang van haalbaarheidsplannen

Niemand is erbij gebaat dat een bouwplan niet realiseerbaar blijkt te zijn. Om halverwege het project te moeten stoppen door een probleem dat had kunnen worden voorzien is ontzettend zuur. En dat is nog een understatement! Daarom is het belangrijk om alles van te voren in kaart te brengen en te bepalen of het bouwproject haalbaar is, voordat u duizenden euro's heeft geïnvesteerd.

Laat uw haalbaarheidsplannen opstellen door AABouw BV

Het opstellen van een haalbaarheidsplan begint met een persoonlijk gesprek. We luisteren naar uw wensen en eisen, en nemen we het bouwplan samen door. Vervolgens gaan we alle onderdelen controleren op haalbaarheid. Hierbij maken we ook een kostenberekening, van verwachte sloopkosten tot verbouwkosten.

Het opstellen van haalbaarheidsplannen is een specialistische klus. AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs zit al 15 jaar in het bouwvak. Door deze ervaring weten we precies waar de valkuilen liggen en kunnen we tegenslagen voorkomen. Mochten we ergens tegenaanlopen, dan denken we uiteraard ook mee over een oplossing. We stellen niet allen haalbaarheidsplannen op, we ondersteunen onze klanten in het gehele proces.

Wilt u een bouw calculatie laten opmaken door AABouw BV Accommodatie- en bouwadviseurs? U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor om informatie en/of een offerte op te vragen.